• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Modulaire huis met 1 kamer
  • Modulaire huis met 1 kamer
  • Modulaire huis met 1 kamer
  • Modulaire huis 1-kamer - plan bekijken
Modulaire huis met 1 kamer Modulaire huis met 1 kamer Modulaire huis 1-kamer - plan bekijken
Modulaire huis met 1 kamer

Modulaire huis met 1 kamer

30 147 EUR
26 215 EUR 30 147 EUR
Inclusief belasting
Aantal

Beschikbaar voor reservering

Reservation rule:

Portaal van modulaire huizen: 301 EUR

Garantie:

In geval van onenigheid met de leverancier over de prijs voor transport naar de bestemming, wordt het reserveringsbedrag gerestitueerd.

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Annuleren of 

Een vraag stellen

De kleinste module van een serie, het creëren van een interessante variant voor het leven in harmonie met de natuur. Kunt U het nemen van een aantrekkelijk uiterlijk, de snelheid van de bouw en betaalbaarheid. Deze module is geschikt voor de huisvesting van personen of koppels. Het is echter ook geschikt als vakantiehuis, studio of kantoor, of een pension aan in Uw tuin. Het is ontworpen als 1+kk voorzien van een comfortabele badkamer en een slaapkamer, een woonkamer is ontworpen luchtig met uitzicht over de omgeving door glazen oppervlak.

Modulaire woningen zijn subtiel ontworpen, om zo te voldoen aan alle eisen voor een efficiënte, moderne leven. De eisen voor snelheid. De huizen worden geleverd binnen de twee maanden vanaf de datum van de bestelling. Indien nodig, kunt u het huis transfer naar een andere plaats op deze planeet, ons huis, de zogenaamde reist met U mee. De woningen zijn ontworpen als een houten gebouw met een zeer hoge kwaliteit gevel lambrisering van de Siberische lariks, in Uw gewenste kleur. Als isolatiemateriaal wordt gebruikt minerale wol, die, in combinatie met het ontwerp van het huis zorgt het hele jaar door een aangenaam klimaat in het interieur met een zeer lage eisen aan de bediening. Over de structurele opbouw van de muren, meer in het technische gedeelte. Een modulaire huis is aangesloten op alle netwerken, net zoals een gewoon huis. De methode van verwarming is ontworpen door elektrische stralingspanelen in het plafond te bekijken. Maar kan gecombineerd worden met verwarming en open haard insert. De ramen met driedubbele beglazing in moderne tinten van kleur. De huizen worden geleverd in het werkgebied te verplaatsen in met een volledig functionele badkamer inclusief sanitair. De afzonderlijke modules met elkaar te verbinden en zo het creëren van een behuizing, volgens hun wensen. De gehele woning is gelegen op de begane studs, of de stichting baseert, dus het elimineren van de noodzaak voor de uitvoering van de bodemplaat en een complexe afhandeling van bouwvergunningen. Dit modulaire huis zal voldoen aan alle eigenaren van de grond in krappe ruimtes.

Inbegrepen in de prijs:

Waterdicht
De buitenste en binnenste wand panelen met inbegrip van het ontwerp van het plafond en het sluiten van OSB platen
De constructie van het dak inclusief dakbedekking en loodgieterswerk en vensterbanken
Raam en deur panelen van de gevel
Installatie předstěn inclusief parobrzdné folie
Externe zatplení van het gebouw, inclusief de outdoor diffuse folie en gevel afwerkingen
Verdeling van de huishoudelijke watertoevoer en-afvoer
Bedrading
Verwarming stralingspanelen of convectoren, lade TUV
Vnitnřní záklopy muren en plafonds sádrovláknitými planken
De constructie van een droge vloeren
Trappen in gebouwen met meerdere verdiepingen
De laatste aanpassingen van de sdk bouw (schuren en puttying)
Wand-en vloertegels
Toplaag vloer
Schilderij
De aanleg van inrichtingen
Vnitnřní de deur en het kozijn inclusief montage
Interne vensterbanken
Installatie van stopcontacten en schakelaars

Datasheet

Woon-oppervlakte m2
19,0
bebouwde oppervlakte m2
24,0