• en
  • cs
  • si
  • hr
  • da
  • el
Modulaire huis met 2 kamers
  • Modulaire huis met 2 kamers
  • Modulaire huis met 2 kamers
  • Modulaire huis met 2 kamers
  • Modulaire huis met 2 kamers
Modulaire huis met 2 kamers Modulaire huis met 2 kamers Modulaire huis met 2 kamers Modulaire huis met 2 kamers
Modulaire huis met 2 kamers

Modulaire huis met 2 kamers

35 400 EUR
30 783 EUR 35 400 EUR
Inclusief belasting
Aantal

Beschikbaar voor reservering

Reservation rule:

Portaal van modulaire huizen: 354 EUR

Garantie:

In geval van onenigheid met de leverancier over de prijs voor transport naar de bestemming, wordt het reserveringsbedrag gerestitueerd.

Delivery cost calculator

Please provide delivery address details and click 'Check delivery cost' button to check delivery cost to specified address.

* Required fields

Annuleren of 

Een vraag stellen


MOBIELE HELE JAAR DOOR LAAG ENERGIEVERBRUIK (B) HOUT-GEBOUW OP DE TOETS MET DE PROJECT DOCUMENTATIE OVER HET TYPE WONING

voortbouwend op de toets 2-KAMER 45 m2. De constructie is voorzien van een complete badkamer – TOILET, douche of bad, wastafel, aansluiting voor de wasmachine, tegels, tegel, kast, verlichting, water, of druk kachel, verwarming ladder, afval. Gelegen infrapanely met een thermostaat met het berekende verbruik 6 100 Czk/ jaar, kunt u de opening voor de houtkachel. Vloerbedekking – stress PVC of melamine. In het hele huis, verlichting, stopcontacten, schakelaars, uitgerust met centrale. De ramen en deuren van kunststof lamellen (op verzoek kunnen wij buitenjaloezieën en alarm-systeem voor een extra vergoeding). Gips silokonová stapel, de kleur op de vraag van de klant. Goten, downspouts altijd in de kleur van de dakbedekking (zwart, bruin, rood, baksteen). De dikte van de omtrek 26 cm. Vloer geïsoleerd 20 cm, het plafond van 24 cm, met een plafondhoogte van 2,5 m. Kan worden genomen pozednice op de luifels boven de entree en openslaande deuren. Na de hele muur en het plafond is van aluminium laag voor re-warmteafvoer naar de binnenkant en op hetzelfde moment, de kleine airconditioning. (U kunt doen inloopkast, slapen in de buurt van het plafond voor een extra betaling). Binnendeuren kunnen schuiven, of met een vleugel.
U kunt ook regelen dat op de plattegrond en de grootte van het huis, de keuze van de kleur renderings, kleur en grootte van de ramen, wandtegels, vloertegels, linoleum, laminopodlahy, het plaatsen van stopcontacten, schakelaars, verlichting. Het huis kan ook bouwen om het even welke fase van de bouw. Project documentatie bevat een label en een vuur rapport.
Voor een toeslag kan worden geregeld op de tekening van het huis, met inbegrip van verbindingen met een specifieke perceel.
Massief stalen frame garandeert een veilig transport. Voor een veilig vervoer we huizen bouwen tot 60 m2.
De bouwtijd van ongeveer 2 maanden.